Prodej domu, 177 m2, Chudčice

Cena na vyžádání v kanceláři
Prodej domu, 177 m2, Chudčice D

Prodej vícegeneračního domu, 177 m2, Chudčice

Prostorný rodinný dům vhodný pro soužití dvou generací, v klidné části Chudčic, blízko Brněnské přehrady a s dobrou dostupností do Brna, Kuřimi i Tišnova

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům, který je ideální pro vícegenerační bydlení nebo velkou rodinu. Tento dům s krásnou zahradou se nachází v klidné části obce Chudčice, jen pár minut chůze od Brněnské přehrady a v bezprostřední blízkosti přírody. Při zachování maximálního soukromí pro každou bytovou jednotku poskytuje tento dům pohodlné a praktické zázemí pro společný život několika generací.

Popis domu:
Dům prošel v posledních letech postupnou rekonstrukcí od sklepa až po podkroví a je připraven k okamžitému užívání.
Horní byt (2+1, 103 m²) je umístěn v podkroví domu, kolaudace proběhla v roce 2014. Byt zahrnuje samostatnou kuchyni, ložnici s šatnou, prostorný obývací pokoj, koupelnu a samostatnou toaletu. Vstup je možný buď samostatným vchodem přes zahradní terasu, nebo schodištěm ze spodního bytu.
Spodní byt (3+1, 73 m²) má tři pokoje, kuchyni, koupelnu a samostatnou toaletu. Má vlastní vchod ze dvora a propojení s horním bytem přes vnitřní schodiště.
Zahrada o ploše 451 m² je rozčleněna do teras kvůli umístění ve svahu a umožňuje využití všech zahradních zákoutí. Zavlažování zahrady zajišťuje vlastní studna. U zahrady se nachází také altán, který poskytuje příjemné místo k odpočinku.

Součástí domu je kotelna, dílna a sklad na dřevo a uhlí se vstupem ze dvora. V domě je také malý sklep se studnou. Parkování je možné přímo před domem nebo za brankou.

Chudčice jsou skvělým místem pro rodinný život v přírodě, a přitom s výbornou dostupností do města. Autem se do 30 minut dostanete do Brna, do Kuřimi za pouhých 10 minut, a do Tišnova pohodlně dorazíte do 20 minut. Z obce je dostupná i hromadná doprava, zastávka MHD je jen 4 minuty chůze od domu.

Občanská vybavenost v obci a okolí zahrnuje:
Základní školu pro první stupeň a mateřskou školu přímo v obci,
Ordinaci praktického lékaře v nedaleké Veverské Bitýšce,
Obchod s potravinami, restaurace a možnosti sportovního vyžití (fotbalové hřiště, dětské hřiště, fit centrum),
Kulturní dům pro společenské akce a obecní slavnosti.
Díky blízkosti Brněnské přehrady a široké síti turistických a cyklistických tras nabízí tato lokalita nejen klid a bezpečí, ale také nespočet možností pro volnočasové aktivity.

Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné rodinné bydlení s možností vícegeneračního soužití, a zároveň chtějí zůstat v dosahu města. Neváhejte a přijďte si osobně prohlédnout tuto jedinečnou nemovitost v Chudčicích!
Číslo zakázky: 193-NP02250
Město: Chudčice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 177 m2
Plocha pozemku: 726 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 6
Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?