Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 114 m2, Říčky v Orlických horách

7 490 000 czk
za nemovitost
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 114 m2, Říčky v Orlických horách G

Prodej bytu 3+kk, 114 m2, Říčky v Orlických horách

Toužíte po odpočinku na horách ve vlastním a plně moderně zařízeném bytovém apartmánu ?

Máte rádi klid od ruchu města, lyžování, turistiku, aktivní odpočinek a hlavně relaxaci v nádherné přírodě?

Je Vašim snem místo, kam se bude v jakoukoliv roční dobu rádi vracet?
Chcete skvělou investici na pronájem, kde spojíte příjemné s užitečným a volné termíny bez Vašeho využití Vám budou vydělávat?

Vítejte v Říčkách v Orlických horách, které jsou rájem pro milovníky přírody, sporty i relaxace:-)

Nabízíme k prodeji prostorný apartmán o dispozici 3+kk, situovaný v 1. patře privátního apartmánového domu
se šesti sousedy v srdci vyhledávané obce Říčky v Orlických horách. Tato lokalita je ideální jak pro zimní, tak letní rekreaci, a to díky své kouzelné přírodě a bohatým možnostem sportovního vyžití.
Byt - Apartmán o celkové výměře 89 m² nabízí komfortní bydlení s výborně řešenou dispozicí: zádveří s úložným prostorem(14,33 m²), koupelna s toaletou (7,98 m²), prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem (38,02 m²) a dvě ložnice (9,32 m² a 19,28 m²). K apartmánu náleží také sklepní kóje (2,18 m²) a vlastní parkovací stání pro 2 auta.

Dům byl zkolaudován v roce 2006 a je ve výborném stavu. V posledních pěti letech došlo k několika modernizacím. Oprava střechy, nátěr fasády a dřevěných částí, oprava zadních dveří a výstavba střechy nad pergolou v zahradě. Dřevěná eurookna v bytu prošly kompletní udržovací renovací.

O vytápění a ohřev vody se starají i dálkově ovládané přímotopy, bojler a výkonný krb. Můžete si tak vše ovládat i z cest nebo pohodlí domova. Samozřejmostí jsou vlastní měřiče vody a elektřiny. Máte tak náklady pod kontrolou. Aktuální měsíční náklady včetně FO 1.928,- Kč, plus individuální elektřina v bytě v současné výši 3.300,- Kč.

Tento byt - apartmán představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají svůj domov v klidné části hor s pohodovými sousedy nebo svůj druhý domov na horách s famózní celoroční rekreaci.

Říčky v Orlických horách jsou ideálním místem pro milovníky přírody a sportu. V zimě si zde užijete skvělé podmínky pro sjezdové i běžecké lyžování. Přímo v obci se nachází moderní lyžařský areál Ski centrum Říčky s čtyřsedačkovou lanovkou, snow parkem a dalšími službami. Pro běžkaře je k dispozici desítky kilometrů upravovaných tratí. Léto v Říčkách nabízí nespočet možností pro turistiku, cykloturistiku či odpočinek na čerstvém vzduchu. Zdejší krajina nabízí nespočet cyklotras a pěších stezek vedoucích přes lesy, louky a okolo historických roubených chalup. Při výletech se můžete těšit na dechberoucí výhledy z rozhledny Anna na Anenském vrchu nebo na návštěvu přírodní rezervace Zemská brána. Pokud hledáte adrenalin, můžete vyzkoušet lanový park Spiders Centre nebo si zapůjčit terénní káry a koloběžky ve Ski centru Říčky. Sportovní vyžití zahrnuje i fotbalové hřiště, tenisové kurty či přírodní koupaliště.

Objednejte si svůj čas prohlídky, které se konají v neděli 8.9.2024 v čase od 13:00-16:00 hod. Těšíme se na Vás :)
Číslo zakázky: 193-NP02273
Město: Říčky v Orlických horách
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 114 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2
Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?